maanantai 8. heinäkuuta 2013

Haaveilua

Voisin ruveta joskus kirjoittamaan tänne tuosta vaihdostakin. Se kun oli kuitenkin tämän blogin tarkoitus. Blogia luodessani olin juuri tullut hyväksytyksi vaihtoon - en siis vielä tiennyt tulevasta muuta kuin koulun johon olen menossa. Sen jälkeen usempikin asia on selvinnyt. Isolta jutulta tuntui koulun kansainvälisen koordinaattorin kanssa viestittelyn jälkeen saatu student ID ja koulun oma sähköposti.

Olin jo aikaisin päättänyt, että asuisin koulun asuntolassa jos minulle löytyisi vaan paikka. Viiteen asuntolaan piti hakea ja pääsin toiseen vaihtoehtooni, joka enemmän tutkistkeltuani vaikuttaisikin olevan kaikista paras noista vaihtoehdoista. Vuokra pikkuriikkisestä soluasunnosta on aivan hirveä ja siksi en olekkaan ehtinyt tehdä kesällä paljon muuta kuin töitä. Ettei sitten tarvitse siellä niin stressata rahasta.

Olen ollut viimeisen viikon jotenkin hirveä innoissani tulevasta vaihdosta ja olen vielä buustannut intoani lukemalla Lontoossa asuvien suomalaisten blogeja. En ole toistaiseksi vielä löytänyt oikein kunnollisia vaihtariblogeja. Niistä kumminkin olisi varmasti eniten iloa. 

Tänään olin vihdoin vapaalla töistä ja kävin Stockmannin Akateemisessa lukemassa vähän matkaoppaita. Olen yrittänyt myös googletella tulevaa asuinaluettani ja se vaikuttaa koko ajan kivemmata ja kivemmalta. Koulun asuntola on siis Whitechapelin alueella, ihan Brick Lanen vieressä(josta siis löytyy viikonloppuisin tosi iso kirppis/market). Muistan hämärästi käyneeni siellä pari vuotta sitten kun kävin Lontoossa, mutta pari eri aluetta sekoittuu päässäni enkä ole enään varma mikä juttu oli missäkin. 
kuvaTuleva kotikatu 1960-luvulla, silloin kun se oli vielä paljon pahamaineisempi paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro